Dansk Varmblod
navigation-menu
close
Log ind
Tilmeld
163996394 huge

Bliv registreret til onlinebud.

På vores auktioner er der mulighed for at byde online — Se her hvordan.

Step 1: Registrering

Klik her for at registrer dig. På denne sikrede side kan du udfylde dine personlige oplysninger og derefter klikke på knappen Registrer nu”. Så modtager du en bekræftelses-e-mail.

Step 2: Vent, indtil du er bekræftet

Efter registrering skal din konto verificeres, dette kan tage op til to dage. Når din konto er verificeret, modtager du en e‑mail, hvor du kan oprette dit brugernavn og din adgangskode.

Step 3: Byd online på auktionen

På auktionsdagen kan du logge ind på hjemmesiden. Når du er logget ind, kan du bruge Live Auction” ‑knappen, der åbnes to timer før auktionen starter. Vi råder dig til at logge ind i tide og inden auktionen starter.

For en optimal oplevelse anbefaler vi dig at bruge Google Chrome eller Microsoft Edge webbrowser. Du kan downloade dem gratis via linkene. Desuden anbefaler vi budgivere at bruge en stabil internetforbindelse (WiFi eller kabel). Hvis du ikke har en stærk internetforbindelse, risikerer du, at dine bud bliver forsinket af langsomme forbindelser.

Log på med brugernavn og adgangskode og klik på en af​”Gå til live-auktion” ‑knapperne. Når du er logget ind, videresendes du automatisk til Bidscreen, hvor du kan følge auktionen LIVE og byde online.

Før du kan byde, skal du først aktivere budknappen. Dette gøres for at udelukke utilsigtet bud. Når du har aktiveret budknappen, byder du i auktionen med et enkelt klik på budknappen. Der bliver ikke anmodet om bekræftelse af dit bud. Under auktionen skal du være tilgængelig på det angivne telefonnummer.

Budskærmen viser, om dit bud er blevet accepteret, og om du er den højeste bud. Et afgivet bud er ubetinget, uigenkaldeligt og uden nogen forbehold.

Step 4: Du har det højeste bud

Hvis du er den højeste byder, vil du modtage en e‑mail med bekræftelse. Du bliver kontaktet efter auktionen.