414 Tornado Rose

Data
ID: 208333DW1902391
Køn: Hingst
Født: 01-06

Tornado Rose Så er han her! Tornado Rose, et hingsteføl med power, styrke og en galop i særklasse. Tornado Rose er trukket på sølvmedaljehoppen Filippa Rose. Filippa Rose er A-hest i springning og har utallige sejre og placeringer bag sig. Hendes mor, Fatima er udnævnt elitehoppe og er mor til flere særdeles succesfulde afkom, blandt andet Alexus Rose, som kvalificerede sig til Unghestechampionatet i Herning. Halvsøskende til moderen Filippa Rose:

A’Khanthus Rose(e.A’Khan Z): Mange placeringer 140cm springninger i Norge. Han er placeret nordisk mesterskab for juniorer.

Alexus Rose(e.Aston): A-hest i springning

Far til Tornado Rose er den nykårede danmarksmester Todt Un Prince Ask. Todt Un Prince er resultatet af top springafstamning, idet faderen Baloubet Du Rouet er en af verdens allerbedste hingste gennem tiden, og hans mor Klaire D’Honvauilt er international grand prix hest. En overmåde talenteret hingst, som i Tornado Rose er parret op med avlsmatadoren Coronado, hvilket giver en spændende kombination af præstationsblod fra begge sider.

Stamtavle

TODT UN PRINCE ASK BALOUBET DU ROUET GALOUBET A
MESANGE DU ROUET
KLAIRE D'HONVAULT CLAIR DE B'NEVILLE
GITANE D'HONVAULT
FILIPPA ROSE CORONADO CORRADO I
ZAALA
FATIMA OLDENBURG
ZONLICHT
Top