456 QAROUBA II

Data
ID: 208333DW1902247
Køn: Hoppe
Født: 30-06

Qarouba II er efter hingsten Quarz Ask, efter Quintero / Caretino. Quarz Ask, der med Karen Møller Rohde er en af de mest vindende heste i Danmark. Senest ved CSIO *5 i ST. Gallen med imponerende runder og placeringer i 145 cm-klasser. Moderen Clarouba efter Clarimo er ¾ søster til hesten Clear the Way, den mest vindende 6-års hest i Danmark i 2018, vinder af 6-års championatet i 2018 og bedste danskavlede hest i 6-års-finalen til UVM i Zangersheide 2018, A-hest i springning, vinder af international youngster tour i Obglabeck og fornyligt placeret i S ved Riders Cup. 

Endvidere er hun søster til sportshesten Heart of Wild Z efter Heartbreaker, der har placeringer til og med 130 cm og helsøster til det dyreste springføl ved World Cup auktionen i Herning 2018, Counter-Strike DWB, samt mor til eliteauktionsføllet Babylon DWB.

Mormor Partane er mor til den i international S placerede M-Cassina, og flere andre S og M placerede heste.
Qarouba II kommer ud af hoppestamme 741. En af de mest fremgangsrige hoppestammer i Tyskland, hvor blandt andre hingstene Cardento, Quintender, Quadros, Colore og Colorit kommer fra.

Stamtavle

QUARZ ASK QUINTERO QUANTUM
IBARA
PICOLINA I CARETINO
ALMA COSTA M
CLAROUBA CLARIMO CLEARWAY
WISMA
S-CAROUBA CORONADO
PARTANE
Top