448 Hummels scarlet pleasure

Data
ID: 208333DW1901792
Køn: Hoppe
Født: 16-05

Hummels Scarlet Pleasure deler navn med en kendt dansk popgruppe, hvis seneste udgivelse “Superpower” meget vel kunne være overskriften på beskrivelsen af dette førsteklasses hoppeføl. Super power, super galop og super smidighed i hele overlinjen! Hun blev bedste springbetonede hoppeføl i region 7, og bagkataloget på morsiden er fyldt til randen med både elitehopper, medaljehopper og S-konkurrenceheste. Scarlet Pleasures mormor er helsøster til den internationale Grand Prix-hest og danmarksmester i springning, Zamiro. 
Faderen til Hummels Scarlet Pleasure er den unge belgiske stjerne Nixon van´t Meulenhof, der er ud af en fantastisk avlslinie og har samme mor som OL-hingsten Emerald van´t Ruytershof.

Nixon er i år en af de absolut mest benyttede hingste i belgisk/hollandsk springhesteavl, og allerede i sin første følårgang leverede han en af europas dyreste auktionsføl (Rosie van´t Netehof).

Nixon rides nu af Emeralds rytter Harrie Smolders og har allerede vundet Pavo Cup i Belgien som 5 års, og er i år som 6 års placeret til CSI-stævner  i younster klasser.

Stamtavle

NIXON VAN 'T MEULENHOF DENZEL V'T MEULENHOF MARIUS CLAUDIUS
NARCOTIQUE DE MUZE IV
CARTHINA Z CARTHAGO
TANAGRA 'S' VAN HET DAROHOF
HUMMELS DAMIRO STARDUST GODSEND DU REVERDY QUIDAM DE REVEL
VENUE DE LA LANDE
HUMMELS ZZ TOP A'KHAN Z
DAMIRO
Top